Projectmanagement

Samenwerken aan resultaatgerichtheid

Project management

Samenwerken aan resultaatgerichtheid

Er zijn vraagstukken in een organisatie die uniek en complex zijn. Die een tijdelijke werkorganisatie nodig hebben, gebaseerd op een flexibele inzet van mensen en middelen. Om zo een concreet resultaat te bereiken, binnen scherpe afspraken over tijd, geld en kwaliteit.

Ik ben in staat om uitdagende vraagstukken om te zetten in realistische plannen en deze te realiseren. Mijn kracht is om dit samen met de medewerkers te doen.

De medewerkers enthousiasmeren, op de manier die bij de organisatie past daar zit mijn kracht. Met aandacht voor zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ kant van de verandering. De basis van mijn werkwijze ligt in mijn uitgebreide ervaring op het gebied van procesregie, project- en programmamanagement gecombineerd met mijn veranderkundige mogelijkheden.

Ik maak gebruik van de methode procesregie en projectmatig creëren. Bij deze methodes ligt de kracht in het genereren en aanspreken van energie, commitment en creativiteit, waardoor met minder coördinatie, meer complexe projecten kunnen worden gerealiseerd. Daarnaast gebruik ik regelmatig Appreciative Inquiry en Scrum.

Ook bied ik (incompany) een driedaagse training Projectmanagement.

Geïnteresseerd?

Wil je contact?